Kktc Halil Falyalı : May 27, 2021 · falyalı’nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, “tatar, falyalı’yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.

Kktc Halil Falyalı : May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. May 23, 2021 · halil falyalı. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen üye/üyeler'e aittir.

Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur.

Sedat Peker'in iddiaları KKTC'yi salladı - Haber3
Sedat Peker'in iddiaları KKTC'yi salladı - Haber3 from i.haber3.com
Sedat peker, kktc'de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği halil falyalı hakkında, herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. May 25, 2021 · × dikkat! Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor.

May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var?

Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu.

Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. May 25, 2021 · × dikkat! May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? May 23, 2021 · halil falyalı.

Halil Falyalı'dan anlamlı destek…
Halil Falyalı'dan anlamlı destek… from www.gundemkibris.com
Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. May 25, 2021 · × dikkat! Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti.

Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor.

Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Jun 05, 2021 · halil falyalı. May 25, 2021 · × dikkat! Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Sedat peker, kktc'de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği halil falyalı hakkında, herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var?

May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. Jun 05, 2021 · halil falyalı.

» Falyalı kendisinden para isteyen gazetecilerin olduğunu ...
» Falyalı kendisinden para isteyen gazetecilerin olduğunu ... from kronos34.news
Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Jun 05, 2021 · halil falyalı. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor.

Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş.

Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. May 23, 2021 · halil falyalı. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen üye/üyeler'e aittir. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. May 25, 2021 · × dikkat! May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Jun 05, 2021 · halil falyalı.

Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor kktc. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama